НОВИНИ


Адв. Бекирска: Добре е, че Терзиев не нападна Фандъкова, а отчете положителното

3 2985 28.06.2023
Адв. Бекирска: Добре е, че Терзиев не нападна Фандъкова, а отчете положителното
Йорданка Бекирска

”Терзиев е диалогичен и няма политическа та риторика, която виждаме. Като го питаха за Фандъкова, той не започна с директни нападения и критика, ами напротив. Това беше много впечатляващо. Направи го с достойнство, каза, че уважава положителните неща, които са постигнати, и в други сфери може да се надгражда” Това заяви адв. Йорданка Бекирска.


"Аз съм много впечатлена от тази кандидатура и се радвам, че точно по този начин беше подреден пъзела накрая, защото от една страна имаме Васил Терзиев като предложение за кмет на София с всичко, което върви след него, и от друга страна имаме Борис Бонев като водач на листата и евентуално председател на общинския съвет. Защото за да работи машината плавно, тези две звена трябва да бъдат в единомислие и реално това е най-важното да се случи. Тоест, ако искаме да се реализират тези планове, няма как това да се случи ако общинския съвет не работи и не подпомага тези решения. Тоест, едно мнозинство, за да няма опция да бъде бламирано по някакъв начин, е изключително важно", каза още тя в предаването "Пресечна точка" по "Нова телевизия".


"Другото, което е много важно, и което го прави различен, аз видях екипността. Това, че от месеци знам и съм чувала, те работят с идеята да направят един много добър екип от експерти. Хора, които бяха избирани и селектирани по много точни критерии за техния професионализъм и умения да работят в екип. Във всички сфери - като започнем от култура до екология. Така че всичко това в момента започва да работи в една посока и да имаме един работещ механизъм. Това го прави различен. Защото подготовката за следващите четири години беше започнала две години преди това. ", добави Бекирска.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама