НОВИНИ


Бойко Станкушев: Зеленски прилича на старите монаси от Шаолин, вътрешно има око на боец, който ще напада

8 10588 08.07.2023
Бойко Станкушев: Зеленски прилича на старите монаси от Шаолин, вътрешно има око на боец, който ще напада
Facebook

”Общо заето, каквото очаквах, това видях. Отблизо, той има много особено излъчване. Неговото излъчване не е на бивш актьор. Много особено отблизо, аз го видях от метър и половина, той има нещо тигрово в очите.


Очевидно страданието, всички тези безкрайни месеци с жертви, с недоимък, със съмнение дали светът няма да ги изостави, се го направили друг човек.  Той прилича малко в очите на старите монаси бойци от Шаолин, както ги представят във филмите. От една страна е спокоен, мъдър и уравновесен. А вътрешно - има око на боец, който ще напада, няма да се защитава. на мен тов ами хареса, въпреки общоприетата теза, че Украйна се отбранява".

 

Това разказа журналистът Бойко Станкушев в студиото на "Събуди се", който присъства на  дискусията на украинския президент Володимир Зеленски в НИМ с посланици, политици и представители на гражданското общество при историческата си визита у нас. И подчерта:

 

"Ако аз бях някакъв военен стратег в момента, и въобще някой  се заслуша в моите думи, бих променил тактиката, която до сега цивилизования свят, поддържайки Украйна прилага, и просто бих бил много по-остър, по-динамичен и нападателен. И това на него му се виждаше в очите.  Това е човек от много устойчив материал", посочи той. 


.

 
И допълни: "България влезе в световните новини с един цивилизационен ход, който е човешки. Всеки човек, няма нужда да си академик, няма нужда да си бил еврокомисар, няма нужда да си генерал.

 

Просто нищо да не знаеш - втази ситуация така трябва да се постъпи, човешки. Приемаш го. Той идва, той представя едни страдащи хора. Нещо повече. Той казва: "Ако ние паднем и ни смачкат, вие сте следващи". И така трябва". 


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама