НОВИНИ


Каза, че ще ме запалят жива: Бременната пребита жена разказва за ужаса

12 3450 04.08.2023
Каза, че ще ме запалят жива: Бременната пребита жена разказва за ужаса

Имахме връзка допреди 2 месеца. Преди месец започна да проявява ревност, ровеше в стари чатове отпреди и започна да ме бие. Хвърлял ме е в храсти, посягал ми е с ножица, заплашвал е, че ще ме намушка и ще отреже косата ми. Влизал е с взлом през прозореца, докато спя. Заплашвал е мои приятелки. Казваше, че ще ме убие и ще направи гавра с трупа ми.


Това заяви пред Нова телевизия 23-годишната Илияна Парашкиева - бременната жена от Бургас, която бе пребита от приятеля си и загуби бебето си. 

 

Мъжът дори заплашил, че неговите хора ще запалят жената жива, докато спи. 

Потресаващият случай стана известен вчера на фона на бурното недоволство заради зверството в Стара Загора, където 18-годишната Дебора бе нарязана с макетно ножче от приятеля си Георги Николаев. 

 

В момента насилникът на 23-годишната бургазлийка се намира в Германия, но продължава да я заплашва по телефона. 

 

“Постоянно прави нови профили и ми пише. Не съм търсила помощ, защото ме е страх да не ми се случи нещо след това. Казал ми е, че където и да подам сигнал, няма да спре”, заяви Парашкиева.

 

Припомняме, че вчера официално упълномощеният адвокат отказа да защитава обвиняемия по делото. 

 

“След като се запознах с материалите, в мен забушуваха човешки страсти. Не бих могла да си представя, че това може да се случи на моята дъщеря и на всяка една жена, която носи в утробата си 7-месечно бебе. Моята защита щеше да бъде неадекватна. Затова си направих отвод по делото. На първо място трябва да бъдем хора”, заяви адв. Веселина Василева.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама