НОВИНИ


Мадона отново започва да репетира за турнето си

0 3130 16.08.2023
Мадона отново започва да репетира за турнето си

Мадона отново започва репетиции за предстоящото си световно турне и обяви нови дати.


Светът се опасяваше за здравето на поп иконата след като стана ясно, че бактериална инфекция я е изпратила в интензивно отделение. В съобщение до феновете миналия месец звездата каза, че е "късметлийка, че е жива" и благодари на семейството си за подкрепата.

 

Турнето Celebration ще започне от Лондон на 14 октомври, три месеца по-късно от обявеното начало на световната обиколка на Мадона. Концертите трябваше да започнат от Канада. Европейското турне обаче продължава както е предвидено. Повечето от датите в САЩ бяха отложени до 2024 г., а някои - отменени. 


Първоначално турнето беше планирано да отпразнува 40-ата годишнина от пробивния сингъл на Мадона, Holiday.


Celebration Tour бележи завръщането на поп иконата на големи сцени, след експеримента "Madame X" на Мадона през 2019 и 2020 г. Мадона обяви турнето Celebration през януари и започна репетиции през април. 


След четири разпродадени дати в O2 Arena, шоуто ще пътува до Франция, Италия, Дания, Португалия и Германия, преди да се върне в Лондон за още две дати през декември. След това турнето прескача Атлантическия океан за няколко концерта в Ню Йорк и Вашингтон преди коледната ваканция, след което започват пренасрочените дати в САЩ, Канада и Мексико.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама