АКТУАЛНО


Яне и Семов на гости на Алексей Петров

27 7066 13.10.2010
Яне и Семов на гости на Алексей Петров

Лидерите на РЗС занесоха кило грозде на Трактора в дома му.



Яне Янев заедно с Атанас Семов пристигнаха на улица „Арарат" 8, за да се срещнат с Алексей Петров. Яне Янев пристигна в черен „Опел" с един килограм грозде, а Семов носеше ябълки. Те посочиха, че са поканени от Алексей Петров, за да се срещнат и да обсъдят престоя му в ареста през последните 8 месеца.

Минути преди това от жилището на бившия съветник на ДАНС излязоха Дария Крачунова, която завежда архива му в басейна „Спартак" и неговият адвокат Ина Лулчева. Братът на Алексей Петров - Огнян също обикаля около къщата. Заедно с Яне Янев и Атанас Семов на гости на Петров дойде и Изпълнителният директор на седмичника „Галерия" Кристина Патрашкова.

Бившата барета излезе по анцунг само за минута и каза на медиите, че ще разговаря с тях едва следващата седмица. Домът на Алексей Петров се намира в частна собственост със собствен вход, като пред него стои патрулна кола на МВР, както по-рано днес обеща вътрешния министър. Припомняме, вчера Алексей Петров бе освободен от ареста. Софийски апелативен съд промени мярката му от „задържане под стража" на „домашен арест.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама