НОВИНИ


Сакскобургготски: От доста малко стана нещо огромно. Но най-накрая живеем в правова държава

9 3918 28.08.2023
Сакскобургготски: От доста малко стана нещо огромно. Но най-накрая живеем в правова държава

От доста малко стана нещо огромно. Но това са други причини. Най-накрая живеем в правова държава. Всеки е еднакъв пред закона. Това е много важно. Никой от тези, които сочат с пръст, обвиняват или злорадстват, не бива да го забравя. Като родител винаги боли. Да се надяваме, че нещата ще приключат.


Това заяви Симеон Сакскобургготски в първия си коментар около инцидента с неговата дъщеря княгиня Калина.

 

Калина се удари с автомобила си на паркинг след употреба на алкохол. Дрегер отчете над 1-5 промила алкохол, а Калина отказа да даде кръвна проба. Колата й беше конфискувана, а прокуратурата й повдигна обвинения.

 

Инцидентът стана при маневра на Боровец. Колата се удари в бариера. 

 

След инцидента бе съобщено, че княгиня Калина е била във видимо неадекватно състояние, а служителка на “Царска Бистрица” й занесла кисело мляко - по собствените й думи, защото е била гладна. Съпругът на Калина обаче има малко по-различна версия. Той първо заяви, че жена му е била разстроена, защото е загубила едно от кучетата си. След това животното се превърна в папагал, а докато го търсила, княгинята седнала да обядва и изпила една чаша вино. 

 

Смята се обаче, че служителката на “Царска Бистрица” е занесла между 6-8 кисели млека на Калина - твърдения, които самата служителка отрича. 

 

“Представяте ли си кой би изял 6-8 кисели млека”, допълни жената, като уточни, че за първи път чува, че по този начин може да се промени резултат от проба за алкохол.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама