ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ


Разкриха еротичните тайни на политиците

3 8159 16.10.2010
Разкриха еротичните тайни на политиците

„Сексът и властта” изобличава авантюрите на олигарси и президенти.



Каква точно е връзката между политиците и проституцията? Кои световни бизнес лидери сключват сделки с помощта на секса? На тези и още много други въпроси отговаря Ивоник Деноел в скандалната си книга „Сексът и властта” (ИК „Ера”), пише днес Монитор. Деноел е известна френска журналистка, нашумяла с разследванията си и двата си бестселъра „Черната книга на ЦРУ” и „Как да станем шпиони?". В най-новото си проучване разкрива неудобните тайни на президенти, бизнес лидери, руски олигарси, арабски шейхове, холивудски знаменитости и спортни легенди. Твърденията й не са резултат на слухове, а единствено на проверени факти. Деноел се основава на полицейски разпити, съдебни заседания, интервюта и показания на преки участници в събитията. Така описва пътя, по който се купуват съдии, политици и прокурори. „А от време на време започва по някой съдебен процес, за да се хвърли прах в очите на обществеността”, обяснява тя и допълва, че „хоризонталният” шпионаж се ползва в десетки държави за изнудване на конкуренцията. Информацията, споделена под завивките, се използва във всички сектори – от строителството и оръжейното производство, до медиите и фармацията.

Сексът е най-опасното оръжие в световната икономическа война и някои магнати не се колебаят да нанасят удари под кръста – твърди Деноел. - В условията на жестока конкуренция мултинационалните компании са обект на операции, предизвикващи сексскандали с цел дестабилизиране на ръководството. Така например красиви китайски шпионки са ползвани, за да дестабилизират френски топмениджъри от оръжейната индустрия”.

Авторката отделя специално внимание и на връзките между секса и политиката. Сред пикантните новини, които съобщава, са честите контакти на бившия американски вицепрезидент Дик Чейни с луксозни проститутки, както и палавите авантюри на много други политици. (Монитор)
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама