НОВИНИ


Орязаха ефирното време на Илиян Василев в предаването ”Лице в лице”, задават му абсурдни въпроси

23 12113 13.09.2023
Орязаха ефирното време на Илиян Василев в предаването ”Лице в лице”, задават му абсурдни въпроси
Илиян Василев БГНЕС

”Трети път стомната се счупва. Поканиха ме по #BTVNews с уговорката да започнем в 17 35 и да говорим по важни енергийни теми - тока, нефта, и природния газ. Всяка една от тези три теми изисква време за разглеждане и като обща картина, и като конкренти стъпки. Каква бе изненадата ми, когато Костадинов продължи 20 минути, отгоре на това имаше включване от Брюксел - всичко това планирано и на двама души /разбрах, че не съм сам в студиото/ се паднаха общо 10 минути.”


Това написа в своя профил в социалната мрежа Facebook дипломатът Илиян Василев. Вижте и целия текст:

 

"При това водещата започна с някакъв абсурден въпрос за Гърция, която щяла да получи 2 милиарда евро помощи за бедствието. Не разбрах само да завиждаме ли за бедата?

 

За това пък Костадинов говори 20 минути, дори в екстра тайм, разгърна всичко, което искаше да направи - включително, че искал да направи България по-голяма - разбирай да се разшири, което няма как да стане, освен във война. И водещата пропуска тази скандална ескалация, дори го оправда, че той имал пред вид преносно да направи България по-голяма /демек по развита/.

 

Този номер с поканата, и накрая в студиото времето се свива до абсурдно кратки срокове - веднъж стана с Мария Цънцарова /далеч по-меко и интелигентн/, след това със Светльо /пак нямаше време/ в 120 минути. Това издава вътрешното напрежение на #hekimyan при сблъсъка на някаква необходимост да ме покаже в ефир за да демонстрира плураризъм и още по-вътрешното желание да не се допусне някакъв съдържателен разговор.

 

Следващ път, при тези условия, няма да има. Стомната се счупи. Уважавам зрителите и явяването по подобни "централни" медии е именно за да дам от своята експертиза на широката публика за да и помогна да се ориентира. Изобщо не ме интересува популярност или високи медийни трибуни за да се покажа за гордост на кръга или родата."


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама