НОВИНИ


Борисов: ПП, ДБ и ГЕРБ да имат най-много общински съветници и кметове - това ще препотвърди правителството

3 4541 29.09.2023
Борисов: ПП, ДБ и ГЕРБ да имат най-много общински съветници и кметове - това ще препотвърди правителството

„Трите партии, които в момента участват в некоалиционната сглобка като блок да имат най-много общински съветници и най-много кметове - това ще препотвърди правителството“. Това каза тази сутрин пред журналисти лидерът на ГEРБ Бойко Борисов.


„Намираме се в уникална ситуация. Едновременно трябва да помагаме на Асен Василев за бюджета, да водим заедно политика в парламента, а да отправяме послания към избирателите колко е лошо да изберат техен или наш кме“, посочи Борисов.

 

Именно за да не се клати „некоалицията“, ГЕРБ избрали кандидати, които да не влизат в остри колизии. „Не се бием, затова извадихме кандидати, които не са партийни, безспорно интелигентни, умни, хора, които не нагрубяват. Хора, които да водят една политическа битка, така че после да можем да работим заедно“, каза лидерът на ГЕРБ.

 

Борисов гоори и за плановете за справедлив преход на въглищните региони, както и протестите на миньори и енергетици. „Двата основни въпроса са заместващата мощност при спирането на въглищните централи и запазването на работните места“, посочи той.

 

ФрогНюз


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама