НОВИНИ


Доц. Петров учи бизнесмени как да печелят пари

15 5482 24.10.2010
Доц. Петров учи бизнесмени как да печелят пари

Алексей Петров ще прочете лекция пред 50 бизнесмени за това, как да успеят да спечелят повече пари и да се измъкнат от финансовата криза. В първите редици на днешния семинар е официалният собственик на "Галерия" Давид Леви.



Това съобщи пред Frognews.bg организаторът на събитието - бившият "брадър" Даниел Делчев. Той поканил Трактора, защото бил отличен икономист и самият той неведнъж бил излизал от тежки финансови падения. Бизнесменът, нашумял около известно риалити с това, че се сби с друг участник, дори имал идея на 14-ти ноември да помоли самият финансов министър да прочете лекция на същата тема.

За начален час на семинара беше обявен 11:00 ч. За голяма изненада обаче на уреченото място в парк-хотел "Москва" беше единствено Делчев, който обясни, че очаква гостите си в 12:00 ч, а самият Петров трябвало да представи идеите си в 13:00 ч. 50-те бизнесмени, които се очаква да присъстват на събитието, ще чуя и видят Трактора по скайп заради домашния арест, който съдът му наложи. Между тях най-известният, по думите на организаторите, бил Даниел Делчев.

Сред аргументите на темида да наложи по-леката мярка беше влошеното здравословно състояние на Алексей Петров, който обаче вместо веднага да се подложи на лечение, всеки ден предпочете да кани определени журналисти, на които дава интервюта, както и да чете лекции за това, как ще се спаси българският бизнес.

Frognews.bg
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама