МЕСТНИ ИЗБОРИ 2023


Хекимян взел решението за часове, но му било дадено време да обмисли дали да се кандидатира за кмет

5 8458 08.10.2023
Хекимян взел решението за часове, но му било дадено време да обмисли дали да се кандидатира за кмет

За часове Антон Хекимян взел решението дали да се кандидатира за кмет на София от партия ГЕРБ. В същото време обаче му било дадено достатъчно време да обмисли предложението в рамките на тези няколко часа, заяви пред Нова телевизия бившият журналист.


В отговор на въпрос как с едни и същи хора в екипа си ще доведе до промяна и подобрение в управлението на столицата, Хекимян призова да не се зачеркват с хората с опит и допълни, че той ще стои зад всичко свършено или несвършено за града. 

 

“Общинските съветници са политическо решение”, допълни още бившият журналист и посочи, че заместник кметовете му ще станат ясни след изборите. 

 

Хекимян заяви, че е щял да откаже, ако някой друг политически лидер му беше предложил да влезе в кметската битка и допълни, че ГЕРБ са били победители в изборите и са най-голямата партия. 

“ГЕРБ в момента са партията, която за пореден път е спечелила национални избори. С тази си сила и експертизата, която има в Столична община, ще можем да променим града към по-добро. Нямаше да приема номинацията от друга партия”, посочи Хекимян.

 

Бившият журналист разкритикува опонентите си заради правителството и националната “сглобка”. 

 

“Свидетели сме как партии, които спечелиха доверието на хората с отрицание, в момента са в некоалиция с партиите срещу които бяха. Смятам това за непочтенно”, коментира Хекимян.


“Борим се за мнозинство, за да продължи промяната в София. Много неща трябва да бъдат довършени, продължени. Не може да се разчита на плаващи мнозинства. Ще работим за мнозинство, което да поеме пълната отговорност”, каза Хекимян.  


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама