НОВИНИ


Разлепиха некролози на жив съдия в София - отново

6 4268 11.10.2023
Разлепиха некролози на жив съдия в София - отново
Facebook

Отново разлепени некролози със снимка на жив съдия са намерени в понеделник до сградата на Софийския районен съд, съобщиха от прокуратурата.


След вчерашната остра реакция на Съдийската колегия днес от прокуратурата съобщиха, че в рамките на образуваното през юли разследване за хулигански действия, извършени с особен цинизъм, са разпитани свидетели, направени са претърсвания на няколко адреса, иззети са веществени доказателства и са назначени множество експертизи, сред които - комплексна, ДНК експертиза, видео-техническа и дактилоскопска експертиза, чиито резултати се очакват. 

Поставените в понеделник до сградата на Софийския районен съд нови некролози със снимка на същия съдия са иззети и присъединени към материалите по делото.

 

При събиране на достатъчно доказателства за виновността на определено лице ще бъде преценена възможността за привличането му към наказателна отговорност, информират от държавното обвинение. 

 

В хода на разследването до момента са извършени множество действия - разпитани са свидетели, направени са претърсвания и огледи на няколко адреса, иззети са веществени доказателства и са назначени множество експертизи. 


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама