МЕСТНИ ИЗБОРИ 2023


Християн Кускунов: Ако стана кмет на Елхово, ще разчитам на експертите в администрацията

0 4483 20.10.2023
Християн Кускунов: Ако стана кмет на Елхово, ще разчитам на експертите в администрацията

Цветан Цветанов и кандидатът за кмет на Елхово на КП „Заедно за силна община“ Християн Кускунов проведоха работна среща с екипа, който работи активно за кампанията.


Цветанов и Кускунов се срещнаха с жителите на Елхово, които им споделиха за основните проблеми, с които се сблъскват ежедневно както и за очакванията им какво да се промени в общината след предстоящите избори на 29 октомври.

 

Предизборната кампания за кмет на Християн Кускунов и представителите на „Заедно за силна община“ с номер 13 е позитивна, конструктивна и е изцяло насочена към това какви са нуждите на жителите на Елхово и какво ще ги накара да останат да живеят и работят там.

 

Християн Кускунов сподели пред съгражданите си, че в бъдещия управленски мандат като кмет той ще работи за реализирането на конкретни политики и решения, които са залегнали в предизборната му програма.  Той категорично каза, че желанието му е да се довери на професионалистите, които работят в общинската администрация и ще разчита на техния опит и експертиза, за да продължи развитието на община Елхово.

 

„Всяването на страх от страна на сегашния кмет, че ако аз стана кмет, ще сменя цялата администрация, е отчаян опит за манипулация над дългогодишните експерти, които са се доказали в Общината“, заяви Християн Кускунов.

 

Председателят на Републиканци за България Цветан Цветанов призовава жителите на Елхово за пълна подкрепа с номер 13 на изборите на 29 октомври за Християн Кускунов и неговия екип от кандидати за общински съветници на „Заедно за силна община“.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама