НОВИНИ


Деян Николов, ”Възраждане”: Ваня Григорова изглежда като кандидат срещу сглобката

7 4587 29.10.2023
Деян Николов, ”Възраждане”: Ваня Григорова изглежда като кандидат срещу сглобката
Деян Николов, "Възраждане" Стопкадър: bTV

”Ако всичко, за което Ваня Григорова казва, че се бори, е вярно, изглежда като кандидат срещу сглобката и срещу всичко, което се случва в България през последните месеци. До 1-2 дни ще имаме решение дали да я подкрепим на евентуален балотаж.”


Това заяви в ефира на bTV кандидатът за кмет на София от „Възраждане“ Деян Николов.

 

""Възраждане" влезе в тези избори, стартирайки от нулата. Това са ни първите големи местни избори. От тази гледна точка ние няма как да не сме доволни, защото ние сега трайно ще влезем в местната власт", коментира той.

 

„Важното за нас най-вече е, че ще имаме солидна група в Столичния общински съвет и се надявам, че чрез нея ще можем да упражняваме контрол и ще прокарваме някои добри решения за града“, посочи кандидат-кметът.

 

Николов бе категоричен, че за съпартийците му е е изключително важно да знаят кандидатите, които отиват на балотаж, как мислят и какво могат да очакват от тях.

 

Ако опонентът на Васил Терзиев на балотажа е Антон Хекимян обаче, според него това ще са две лица на една и съща монета.

 

„Сглобката от национално ниво, пренасяйки се на местно ниво – дали ще управлява кандидатът от едната половина на сглобката, или другият, не мисля, че има някакво кой знае какво значение“, смята кандидатът за кмет на „Възраждане“.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама