НОВИНИ


Хекимян ще гласува на балотажа за кмет на София. Кого ще подкрепи?

22 4786 03.11.2023
Хекимян ще гласува на балотажа за кмет на София. Кого ще подкрепи?

"Аз ще гласувам не с емоция, а с разум! Крим НЕ е руски и посоката е Европа, не Евразия!". Това написа във Facebook кандидатът за кмет на София от ГЕРБ Антон Хекимян, който не успя да стигне до балотаж, а зае третото място при първия тур на изборите за кмет.


На пътви тур Терзиев спечели на първи тур с 31,8% - над 10% преднина пред Ваня Григорова, подкрепена от БСП, а Хекимян остана на трето място и не се класира за балотаж. В идната неделя предстои балотаж между Терзиев и Григорова.

 

"София не е изправена пред никакъв избор. И дори баналното колебание за по-малкото зло трудно се аргументира", смята Хекимян.


"Липсата на десен кандидат в надпреварата на балотажа за кметския стол е най-лошата развръзка!", посочва той, но отбелязва:


"Въпреки това аз ще гласувам не с емоция, а с разум! Крим НЕ е руски и посоката е Европа, не Евразия!".


"Тази неделя ще отида да гласувам и за районен кмет. Призовавам Ви да го направите и Вие. Там все още има избор на разума. 21 десни кандидати на ГЕРБ са на втори тур. Доказали са какво могат и ще защитават професионализма през следващите 4 години!", допълва кандидатът на ГЕРБ.

 

ФрогНюз


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама