НОВИНИ


Първан Симеонов: ГЕРБ няма да напусне сглобката

20 4757 08.11.2023
Първан Симеонов: ГЕРБ няма да напусне сглобката
Първан Симеонов

Ако ГЕРБ разсъждават логично, те няма да развалят тази сглобка. Напротив, Борисов си го каза. Те ще искат още по-близо да се сработят с ПП-ДБ. Защото и преди Борисов е говорил, но партньорите му отнасят тежката работа и губят рейтинг, а Борисов се запазва. Тази сглобка работи идеално и за господин Пеевски, и за господин Борисов, каза по Нова Тв Симеонов.


Припомняме, че днес Бойко Борисов свиква Национален съвет на партията, на който ще бъде решено дали ГЕРБ да оттегли подкрепата си от кабинета.

 

Ако Борисов свали доверието си от своите партньори, той ще прави правителство с ДПС и ще остави ПП-ДБ опозиция. Това ще е раят за ПП-ДБ и ада за него, защото ПП-ДБ отново ще върнат рейтинга си и ще бъдат красива опозиционна партия. Помните, когато Борисов тръгна да сваля „Продължаваме промяната“ преди година и половина през лятото. Ами той вдигна тяхната репутация и ги консолидира отново. Тоест, ако има някаква логика в политиката, тази сглобка трябва да остане и даже да се заздрави, а не обратното, обясни Симеонов.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама