НОВИНИ


Георги Градев: Некадърници в БФС, омитайте се с 200. Вижте европейска отборна титла в шаха!

2 4532 21.11.2023
Георги Градев: Некадърници в БФС, омитайте се с 200. Вижте европейска отборна титла в шаха!
Президента на БФС Борислав Михайлов

Искам да помоля вече бившите ръководители на футбола да не ми говорят за липса на опит повече. Аз вече имам европейска отборна титла като ръководител в спорта, а те дори не са се класирали за Европейско вече 18 години!". Това написа адв. Георги Градев във Facebook.


Юристът е секретар на временната комисия за управление на българския шахмат.

 

Ето какво пише той:

 

"Обръщам се към некадърниците с “опит” в Български футболен съюз.


Искам да помоля вече бившите ръководители на футбола да не ми говорят за липса на опит повече. Аз вече имам европейска отборна титла като ръководител в спорта, а те дори не са се класирали за Европейско вече 18 години!


Време е да се омитате от Бояна с 200 км/ч и да оставите тази работа на истинските професионалистите, че загубихме 2 години заради вас, а ни чака страшно много работа!".

 

Старши треньорът на националния отбор по шахмат за жени Петър Арнаудов не успя да скрие емоциите си и във Facebook видео на Градев  и обяви, че новите европейски шампионки - българките - са герои.

 

Националките спечелиха титлата, побеждавайки на финала Грузия, а Арнаудов обяви: "Момичетата са абсолютни герои. Благодаря ви за подкрепата! Всички момичета днес играха страхотно!"

 

Градев беше силно ангажиран около скандала, който БФС създаде около квалификацията за Евро 2024 между България и Унгария. Той подаде и жалба в Спортния арбитражен съд в Лозана с искане европейската квалификация България - Унгария да се играе пред публика по трибуните.

 

Преди дни вицепрезидентът на БФС Йордан Лечков се оказа в епицентъра на скандал в опита си да защити слабите резултати на националите по футбол. Тогава той заяви"

 

“Леката атлетика, борбата, волейболът и художествената гимнастика също нямат успехи. Виждате кои хора ги водят. Едно и също”.

 

ФрогНюз


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама