НОВИНИ


Зеленски за това дали Украйна може да убие Путин?

15 3546 21.11.2023
Зеленски за това дали Украйна може да убие Путин?
Володимир Зеленски

Русия не се отказва от намеренията си да елиминира украинския президент по никакъв начин , а Украйна от своя страна също може да елиминира Путин, ако има такава възможност, защото говорим за защита на страната, пише The Sun с позоваване на Владимир Зеленски.


Пряката реч на украинския президент на въпроса дали Украйна би се възползвала от шанса да убие Путин, ако се появи такава възможност  едно към едно: „Това е война – и Украйна има пълното право да защитава земята си“.


В същото време той отказа да отговори на въпроса за покушенията срещу проруските колаборационисти и т.нар. някакви специални сили. "Има някои точки, които не обсъждаме. Не само вътре в Русия. Има неща, които не обсъждаме в нашите временно окупирани територии.", казва Зеленски.


Говорейки за опитите за убийството му, организирани от Русия, президентът каза, че има поне 5-6 такива опита от началото на пълномащабната инвазия.Най-интересно беше  първия път. И тогава бе като  при Ковид - първо хората не знаят какво да правиш с него и изглежда много страшно, а след това просто разузнаването ти казва подробностите, че е имало друга група, която е пристигнала в Украйна и се е опитала да го направи. Колко опита имаше общо? Не знам Не знам. Наистина не знам колко бяха. Мисля, че поне 5-6", обобщи Зеленски.

 

Украинская правда, превод ФрогНюз


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама