НОВИНИ


Аламанов: "Ритат ме нарочно в корема, за да нямам деца". Нелепият милиционерски министър трябва да подаде оставка незабавно!

13 6581 22.11.2023
Аламанов:

"Всички осъждаме провокаторите, които започват целенасочено безредици. Но няма оправдание за милиционерите, които със злоба си изливат некадърността върху случайни хора. Тъжна, отчайваща, селска, комплексарска злоба, подкрепяна от милиционерски шефчета", пише Аламанов.


Любомир Аламанов, комуникационен експерт, Facebook. Заглавието е на редакцията на ФрогНюз.

 

„Обиждаха ме и ми говориха. Дори още докато ме бият, ми обясняваха защо ме бият - че ще ме ритат нарочно в корема, за да нямам деца. После ми обясняваха, че точно това е била тяхната цел - да нямам деца, да не мога да родя, а дори и да родя - да не ги видя живи“, добави тя.


"После просто ни казаха да станем, вкараха ни в един бус и ни закараха в районното. Нямаше разпит, един от полицаите дойде при мен и каза, че той ме е бил“, каза още тя.


Полицията трябва да служи на хората.


Милиционерите тормозят хората, за да насаждат страх.


Всички осъждаме провокаторите, които започват целенасочено безредици. Но няма оправдание за милиционерите, които със злоба си изливат некадърността върху случайни хора. Тъжна, отчайваща, селска, комплексарска злоба, подкрепяна от милиционерски шефчета, за угода на безскрупулни политици.


Ясно е в кое районно управление са закарани задържаните. Дано намерят този милиционер бързо.


А нелепият милиционерски министър трябва да си подаде оставката незабавно. Защото това е въпрос на чест, дано да знае какво означава това. Въпреки че действията му от 2020 г., когато се гавреха с протестиращи под колоните на МС, не подсказват това.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама