НОВИНИ


Путин помилва сатанист-канибал, сражавал се срещу Украйна

7 2488 22.11.2023
Путин помилва сатанист-канибал, сражавал се срещу Украйна
33-годишния сатанист Николай Оголобяк

Путин помилва 33-годишния сатанист Николай Оголобяк, който през 2010 г. беше осъден на 20 години затвор по делото за ритуални убийства на тийнейджъри в Ярославъл. Сатанистът се сражавал срещу Украйна.


Сатанистка банда, чийто член е бил Оголобяк, е убила три непълнолетни момичета и едно момче. Телата на жертвите са разчленени, а кръвта и вътрешностите са използвани за окултни ритуали.

 

На фронта Оголобяк се сражава като член на наказателните отряди "Щорм-Z", ранен е и става инвалид. Сега той се е върнал у дома, предаде беларуската опозиционна медия Нехта (NEXTA).

 

По-рано през ноември Путин помилва осъдения за убийството на разследващия журналист Анна Политковская през 2006 година. Става дума за бившия руски детектив Сергей Хаджикурбанов. И той, като човекоядецът, се бил срещу Украйна.

 

Преди това пък руският президент помилва жителя на гр. Кемерово Владислав Канюс, който е осъден на 17 години затвор при строг режим на изтърпяване. „Извергът“, както е наречен от медиите Канюс е осъден за убийството на студентката Вера Пехтелева. Канюс убива студентката Вера като и нанася 111 рани с нож, удрял главата й в пода и мивката, изнасилва я полумъртва и накрая я удушва с шнура на ютията. Известно е също, че полицията не се е отзовала на нито едно от позвъняванията на съседи, които чували писъците и виковете за помощ на младото момиче.

 

ФрогНюз

 

 

 

 


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама