НОВИНИ


В "Честно казано с Люба Кулезич" на 23 ноември ще видите...

0 2901 23.11.2023
В

Тази седмица в “Честно казано с Люба Кулезич” ще видите…


След 4-годишна пауза разговор с продължение за ДПС като eмблема на срама и за хората около Ахмед Доган, които влязоха в политиката по цървули. Днес са мултимилионери и лукаво говорят за почтения лидер като за все по-почетен. Говори един от близките съратници на Доган, който е сложил ДПС в проходилка и който продължава да се гневи в какво се е превърнал политическият отрок - адв. Мюмюн Йълмаз.

 

Видяхме срамежливо поискана и очаквано неподадена оставка. Стои купчина от въпроси след нощта на футболните фенове. Кой режисира филма за вътрешното министерство? Разпорежда ли се "КОЙ" и в българските служби? В студиото на Люба Кулезич след дълго прекъсване влиза бившият силов вицепремиер и вътрешен министър, а сега партиен лидер Цветан Цветанов. Човекът, който посочваше фактора "Пеевски" още, когато името му беше табу.

 

Може ли безпрецедентният успех да доведе докрай започналото обединение и да оперира българския шахмат от административните язви? За мекото на хляба, но и за кората му, говорим с част от европейските царици - Антоанета Стефанова и Белослава Кръстева. Темата допълва Милен Василев - председателят на федерацията, която успя да обедини продуктивната енергия в този спорт.

 

Българският футболен резил достигна пълнолетие. А за тези 18 години група футболни мъже извървяха пътя от герои като спортисти до нули като мениджъри. Но каква е тази нечовешка тъмна сила, способна да крепи очевидните провали в този най-масов и най-комерсиален спорт? Разговор без цедка на уста с спортния журналист Георги Атанасов.

 

В “Честно казано с Люба Кулезич”, в четвъртък от 20.00 часа по телевизия Евроком.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама