НОВИНИ


Мирчев: МВР лъжат и покриват колегите си. Трябва да ни е срам както от изродите, така и от покриващите ги

15 6165 24.11.2023
Мирчев: МВР лъжат и покриват колегите си. Трябва да ни е срам както от изродите, така и от покриващите ги
Ивайло Мирчев БГНЕС

"Това не може да бъде българската полиция и трябва да ни е срам както от изродите, които са се гаврили с 19 г. момиче, от техните шефове, но най-вече от тези, които ги оправдават, защитават и покриват", пише народният представител от ПП-ДБ Ивайло Мирчев.


Ивайло Мирчев, Facebook. Заглавието е на редакцията на ФрогНюз.

 

МВР отново излъга. Полицейските шефове твърдяха, че момичето, което са били в РПУ-то "за да не може да забременее" е невредимо, "нищо ѝ няма" и т.н. Оказа се, че тя има медицинско, в което е посочено, че са нанесени удари и има лека телесна повреда (информацията е от bTV).


Така. Че МВР лъжат често, че се покриват с "колегите" не е новина. Новина е, че през 2023 г. полицейски нерези в участъка пребиват 19 г. момиче, обиждат я брутално, а накрая министър и шеф на СДВР ги покриват. Нелеп е вече всякакъв коментар за поемане на отговорност.


Въпросът е друг - тези, които защитават полицейските началници от поемане на отговорност какви са? Когато защитаваш насилник, когато защитаваш "момчетата", защото част от тях се превръщат в биячи на 45 кг жена… Тогава какъв си самият ти? И как след като публично защитаваш насилници се прибираш вечер и поглеждаш жената, с която си?


Повече за поемане на отговорност няма нужда да се говори. Този момент мина. И за мъжество не може да се говори, защото то не просто липсва, а при тези никога не го е имало. Става дума за клети кариеристи, прекланящи глава и изпълняващи всяка възложена поръчка. Това не може да бъде българската полиция и трябва да ни е срам както от изродите, които са се гаврили с 19 г. момиче, от техните шефове, но най-вече от тези, които ги оправдават, защитават и покриват.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама