НОВИНИ


Борислав Михайлов излъга подло, къса е паметта му за позиция на ЦСКА и думи на Наско Сираков

3 2668 27.11.2023
Борислав Михайлов излъга подло, къса е паметта му за позиция на ЦСКА и думи на Наско Сираков
Лъжа е, че никой клуб не е искал оставката на Михайлов

"Нито един клуб не ми е поискал оставката, а мен ме избират клубовете. Президентът се избира от футболните делегати, футболът е за феновете, но футболните делегати избират президента“. Това заяви днес Борислав Михайлов. Но това е лъжа, тъй като оставката му бе официално поискана от ЦСКА и Дунав Русе. За такава призова и мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков.


 

ЦСКА излезе с официална позиция срещу ръководството на БФС след протеста пред Националния стадион „Васил Левски“ на 16 ноември, в която обвиниха именно родната централа за ескалацията на напрежението на протеста, провел се преди и по време на евроквалификацията между България и Унгария.

 

От Дунав Русе публикуваха позиция, с която заявиха „Няма връщане назад“, на 18 ноември, като в нея „драконите“ написаха още: „вече няма друго решение на масата освен ръководството на БФС да подаде своята оставка без право на връщане назад и заобиколни маневри“.

 

Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков заяви по адрес на Михайлов: „Братле, подай си оставката, нека те запомнят с нещо добро“.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама