НОВИНИ


„Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

0 2362 28.11.2023
„Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в  някои части на столицата

На 29 ноември (сряда) 2023 г. във връзка с подмяна на спирателен кран в ж.к. „Захарна фабрика“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода“ в района на:


ж.к. „Захарна фабрика“, ул. „Суходол‘‘, ул. 753, ул. 754, ул. 3014 

бул. „Сливница“ от ул. „Кукуш“ до ул. „Адам Мицкевич“.

к.в. „Модерно предградие“, ул. 756 и складове на магазин „Зона“.


При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на следните адреси:

 

бул. ‘‘Сливница‘‘ ъгъла с ул. „Кукуш“ 

пред блок 56 на ул. „Кукуш“.


На 29 ноември (сряда) 2023 г. във връзка с монтаж водомерен възел на ул. „Черни връх“ и ул. „Бистришко бранище“ в с. Бистрица се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 17:30 часа на клиентите на „Софийска вода“ в района на:


с. Бистрица


При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на следния адрес: ул. „Шопско хоро“ на кръстовището с ул. „Шоплук“.


На 29 ноември (сряда) 2023 г. във връзка с изместване уличен водопровод в кв. „7-11 километър“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода“ в района на:


бул. „Цариградско шосе“ локално платно от № 119 до № 145.


При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на следния адрес: на паркинга на АТМ –център.


Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.


Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама