НОВИНИ


Как се правят здрави нерви?

0 9027 04.12.2023
Как се правят здрави нерви?

Държим „бушона“ в изправност 


Спрат ли ни тока – шок! Какво да правим? Няма светлина, няма интернет, нищо не работи. Същото става и с нервите ни, а оттам цялата система се срива. Изнервени, ненаспали се като хората, с крампи и главоболие, и ето, че целият ни живот ни изглежда като кошмар. 

 

Кога ще ни „светне“? 

 

Скоро, ни живи, ни умрели ще търсим решения в повече сън или силна храна, но в един момент нищо няма да работи, докато наистина не заздравим нервите.

 

Способен да ни събуди от кошмарните преживявания и буквално да ни светне, различен вид „експерт“ в областта приковава вниманието на специалисти и потърпевши. Хитрата комбинация от съставки, наречена у нас MagCombo (МагКомбо), разплита кълбото от нерви толкова ловко, че всичко отново си идва на мястото. Ето кои са трите му предимства по изграждане на здрава нервна система:  

 

Здрави нерви: Стъпка 1: Дава „ток“ 

 

Когато нервите са изтощени има риск да дадем „на късо“ и буквално да се сринем

Подобно кабели, по нервите ни непрекъснато протичат безброй импулси и команди. Но когато са изтощени, не рядко ги усещаме сякаш са оголени жички – всеки момент ще удари ток и ей сега ще се сринем. 

 

Когато нервите са изтощени има риск да дадем „на късо“ и буквално да се сринем
В подобни моменти включването към системата на надежден „ел. доставчик“ е жизнено важно. Такъв според специалистите по нервни нарушения е строго определен микс от концентриран магнезий, витамини В2, В6, В12 и С, които постепенно стабилизират естествените функции на нервите. Именно това е експертният състав на MagCombo. Изследвания, че тези вещества най-добре „захранват“ нервите съществуват от години, но комбинирани и предварително разтворени в масло, както са единствено в MagCombo, на практика дават най-забележителни резултати. 

 

Здрави нерви: Стъпка 2: Удържа „бушона“ 

 

Друго предимство на MagCombo е, че предпазва нервите от срив. Съвсем не безобидни за здравето бързото ядосване и преумората се нуждаят от спешно третиране -  иначе започват да разболяват един по един органите, започвайки най-често от стомаха. В такива тежки моменти MagCombo дава изключителни резултати: защитава нервите срещу „токов удар“ (прекомерно възбуждане), а това предотвратява смъртта на клетките, които ги съставят. Така ставаме по-устойчиви на напрежение и дори се изненадваме колко по-малко неща от ежедневието могат да ни изкарат от равновесие. 

 

Здрави нерви: Стъпка 3: „Течно гориво“ вместо „въглища“ 

 

Разликата между течните горива и въглищата е всеизвестна – едното е чисто и мощно, другото с далеч по-ниско КПД, даже замърсява. Усилената ефективност на MagCombo се дължи именно на формулата му – високо енергийно течно „гориво“. За разлика от праховите форми, работещи като своеобразни въглищата, MagCombo е чист и концентриран маслен разтвор, което го класира на топ място по усвояване на полезните вещества. В лабораторен тест, отчитащ как се справя масленият разтвор спрямо останалите форми, той е отчел цели 35% по-висока бионаличност, достигайки 90-процентово усвояване. Така, без излишен отпадък, единствен MagCombo решава проблема с „режима на тока“ за нервите ни по начин, предпочитан от самото тяло.

 

Можете да откриете MagCombo в най-близката аптека до вас.

 

Повече информация за MagCombo може да намерите ТУК >>>


Източник: MagCombo


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама