НОВИНИ


Борисов нарече управленската сглобка "паянтова"

20 3801 03.12.2023
Борисов нарече управленската сглобка
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов БГНЕС

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов нарече управленската сглобка "паянтова“ пред семинар на младежите в Сливен, но застана зад успехите на правителството с участието на ПП-ДБ и с подкрепата на ДПС.


Той изтъкна пред т.нар. вътрешна опозиция в ГЕРБ, визирайки основно Делян Добрев, че тези успехи са благодарение и на партия ГЕРБ.

 

Сред постигнатото Борисов набеляза отпадането на дерогацията за руския петрол през март следващата година, нарече договорите за закупуване на ново оръжие на армията "историческо превъоръжаване", наблегна на важността на сделката за ядреното гориво и помощта за Украйна.

 

Пред младежите лидерът на ГЕРБ се позова на последното социологическо проучване, като коментира, че партийната конфигурация при едни нови избори ще остане същата:

 

"Какво следва – нови избори. "Маркет линкс, които изобщо не ни обичат, даже бих казал, че крайно не ни обичат и харесват, ни дават 5-6% преднина, но не дават нищо по-различно от днешно време управление. Да, знам какво ви се иска, но днес е така", посочи Борисов.

 

На двудневния семинар в Сливен младежи от цялата страна обсъждаха секторните политики на партията и бъдещо й развитие.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама