НОВИНИ


"Трябва да сме спокойни и усмихнати". БФС определи дата на извънредния конгрес - след три месеца

6 3868 06.12.2023

Изпълнителният комитет на БФС насрочи днес дата за извънреден Конгрес на футболната централа - 15.03.2024 година. Конгресът ще се проведе в столичния хотел "Маринела".


Новината обяви Валентин Михов след заседанието, което започна около 13:00 часа и бе с една-единствена точка от дневния ред - насрочване на дата за Конгрес на БФС.

 

След като на 16 ноември футболен протест поиска оставки от ръководството на БФС, след дълго мислене въпреки очевидните резултати във футбола и въпреки пролятата кръв на протеста, Борислав Михайлов подаде оставка като председател на Съюза .До новите избори длъжността ще бъде заета от Михаил Касабов. 

 

"Всички трябва да очакваме да се случи нещо. При тази ситуация в държавата и във футбола ще има много големи кандидатури", каза Михов.

 

"Юристите казаха, че няма проблем, че все още Михаил Касабов не е вписан като временно изпълняващ длъжността президент на БФС".

 

"Защо да не се кандидатирам за президент на БФС. Имам опит", продължи той.

 

"Трябва да сме спокойни и усмихнати", каза още Михов

 

Михов присъства на днешното заседание заедно с Венцеслав Стефанов, Йордан Лечков, Емил Костадинов, Димитър Георгиев и Атанас Фурнаджиев. В Бояна бе и членът на екипа на кандидата за президент на БФС Димитър Бербатов - Петър Величков.

 

ФрогНюз


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама