НОВИНИ


"Прекалено ли е да мечтаем за утопия?". SHAPESHIFT повдига завесата за 2024 г.

0 3991 08.12.2023

SHAPESHIFT е поредица от събития, която изследва връзката между технологията, иновацията и човешкото развитие както в индивидуален, така и в социален план. На 16 декември организаторите отварят завесета и ни показват акценти от програмата на SHAPESHIFT за 2024 година.


След успеха на първото фестивално издание на инициативата през юни 2023 г., организаторите вече работят усилено по програмата за SHAPESHIFT Festival 2024.

 

А какъв по-добър начин да ни запознаят с предстоящото догодина събитие, от това да ни покажат на практика и то с ВХОД СВОБОДЕН!


SHAPESHIFT Talks X-mas Edition ще бъде част от Коледа в КвАРТал, на 16 декември от 14:00 ч. в бар Next Page, Please, където ще имате възможност да закупите пакет с намаление за SHAPESHIFT Festival 2024, включващ достъп до симпозиума, партитата, филмовите прожекции и 1 от уъркшопите в рамките на фестивала от 31 май до 2 юни 2024 г.


Този декември лектори от сферата на изкуството, архитектурата, киното, рекламата и доброволчеството ще поставят началото на разговора около темата на SHAPESHIFT Festival 2024:


Is It Too Much To Dream of Utopia? („Прекалено ли е да мечтаем за утопия?“)


Как можем да използваме творчеството и иновациите като средство за преобразяване на света в място без конфликти, разделение, екологични проблеми и ограничения за ума и тялото? Как можем да окажем дългосрочно положително въздействие върху глобалната общност и света около нас?

 

Търсенето на отговори на тези въпроси ще започне с гост лекторите Любо Георгиев, Моника Симеонова, Момчил Алексиев и Теодора Коцева.

 

Събитието ще бъде открито в 14:00 часа. В 14:30 часа Любо Георгиев ще говори „За какво са ни утопиите?“. В 15:15 часа Теодора Коцева поема с тема „Съвременното изкуство като възможност за утопия“. В 16:15 часа Моника Симеонова и Момчил Алексиев ще говорят на тема 'Truth Detectives: From Dystopia to Utopia through game-based learning'. От 17:15 часа ще започне коктейл и нетуъркинг. 

ФрогНюз


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама