НОВИНИ


Общинските съветници от "БСП за България" остро осъдиха насилието срещу Иван Алексиев

4 4173 09.12.2023
Общинските съветници от

Общинските съветници от групата на Местна коалиция "БСП за България" в СОС остро осъдиха насилието срещу Иван Алексиев. Независимият общински съветник беше нападнат от маскирани лица пред дома му посред бял ден - при прибирането му след сесията на Столичния общински съвет в четвъртък.


"Всяка форма на насилие и посегателство върху личността е абсолютно недопустима, декларират общинските съветници от групата на социалистите.

 

Изказваме нашето възмущение от това арогантно посегателство върху личността на нашия колега в Столичния общински съвет. Надяваме се, че органите на реда и останалите институции ще извършат професионално работата си, ще открият виновниците за това деяние и те ще понесат отговорността си с цялата строгост на закона. Приемаме това нападение като посегателство не само върху личността на един гражданин на София, но и срещу институцията Столична община. Вярваме, че извършителите ще бъдат разкрити и наказани своевременно".


Общинските съветници от Местна коалиция "БСП за България" изразиха надежда също така, че отговорните институции ще предприемат необходимите мерки, за да не се повтарят такива посегателства върху личността на нито един български гражданин.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама