НОВИНИ


Би Ти Ви с нов програмен директор

7 18330 11.12.2023
Би Ти Ви с нов програмен директор
Апостол Пенчев

Две ключови промени в ръководния екип на "Би Ти Ви Медия груп" анонсираха от компанията. Едната е за нов програмен директор, който ще трябва да развие стратегия за съдържание, за да ускори растежа на компанията и да надгради ангажимента на медията да предлага "съдържание по всяко време и навсякъде". Позицията ще бъде заета от Апостол Пенчев, който ще замени Христо Хаджитанев, съобщиха от телевизията.


Пенчев е работил и като програмен директор в телевизията в периода 2005-2009 година.

 

Втората смяна е за директора на "Човешки ресурси", който от началото на 2024 година ще бъде Дарина Петрова. Тя ще замени Наташа Кумчева.

 

"Тази промяна настъпва в момент, в който Би Ти Ви се фокусира върху интегрирането на съвременни дигитални технологии и иновативни стратегии в основната си дейност. Апостол Пенчев и Дарина Петрова поемат позициите от Христо Хаджитанев и Наташа Кумчева, които се разделят с Би Ти Ви по взаимно съгласие след дългогодишна всеотдайна работа и принос за компанията", гласи съобщението на телевизията за смяната.

 

Двамата ще продължат да работят в Би Ти Ви до 31 декември. Хаджитанев беше назначен през 2020 г., когато Антон Хекимян стана директор на "Новини и актуални предавания" в Би Ти Ви.

 

"Трудно се разделяме с Наташа и Христо, които за дълъг период от време заемаха ключово място в нашата дейност. Изказвам най-дълбоката си благодарност за всичко, което са направили за Би Ти Ви. Уверен съм, че Дарина и Апостол ще направляват успешно внедряването на иновациите в нашите бизнес процеси, като ще спомогнат на Би Ти Ви да утвърди водеща роля и да се справи с бъдещите предизвикателства", заяви главният изпълнителен директор на Би Ти Ви Ралф Бартолайт.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама