НОВИНИ


WINBET подарява по 50 безплатни завъртания за 5 дни на всички нови клиенти

0 3659 12.12.2023
WINBET подарява по 50 безплатни завъртания за 5 дни на всички нови клиенти

Новите клиенти на сайта winbet.bg получават своя подарък веднага след първия си депозит.


Новите клиенти на сайта на WINBET, които се регистрират между 12 и 16 декември, ще имат възможността да получат по 50 безплатни завъртания за пет дни за играта Honey of Gold веднага след като направят първия си депозит.

 

Предложението е валидно за нови клиенти на сайта winbet.bg, които завършат успешно своята регистрация и направят депозит в промоционалния период.

 

Веднага след успешен депозит, новите клиенти на сайта ще получат своя първи бонус от 50 безплатни завъртания (free spins) в секция Моите оферти на своя игрален профил и трябва да го приемат с натискане на бутона Приеми. Срокът за приемане на бонуса е 24 часа. В следващите четири дни, те ще получават по още 50 безплатни завъртания за същата игра.

 

Всички печалби, реализирани чрез безплатните завъртания, ще бъдат добавяни в изтегляемия баланс на потребителите и те ще могат да ги ползват както намерят за добре, без допълнителни условия.

 

Пълна информация за правилата и условията на това предложение, както и за регистрацията на сайта и депозирането на средства за игра е налична на сайта winbet.bg.

 

Внимание: Участието в хазартни игри и спортни залози не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама