НОВИНИ


Димитър Ганев, “Тренд”: Надцакването на ГЕРБ, ПП-ДБ и ДПС ще е до март

6 3978 12.12.2023
Димитър Ганев, “Тренд”: Надцакването на ГЕРБ, ПП-ДБ и ДПС ще е до март
Димитър Ганев

“ГЕРБ, ПП-ДБ и ДПС ще продължат да се надцакват”, заяви Димитър Ганев. Той беше категоричен, че устното споразумение да се сменят само Мария Габриел и акад. Денков, а министрите да останат същите, няма да се спази. Въпросът е колко и кои ще са новите министри, подчерта политологът.


Няма много добри новини от това правителство, Шенген ще е мастичен, което не е достатъчно, еврозоната остава на дистанция от България, коментира по Нова нюз политологът от “Тренд”.

 

 

Той обясни, че това е причината да се пристъпи към демонтажа на Паметника на съветската армия в столицата. Това действие няма да реши конфликта между евроатлантическото мнозинство и партии като “Възраждане” и БСП, категоричен беше той.

 


Яница Петкова от “Галъп” коментира, че в края на годината трябва да се покаже някакъв успех, затова се демонтира паметника. Тя беше скептична, че вариантът Борисов да оглави правителството, а Делян Пеевски да влезе в кабинета е реален. “Това беше изпусната реплика и се коментира, защото е интересно”, каза тя. Петкова обаче подчерта, че ГЕРБ засага мълчат за Мария Габриел като премиер след ротацията.

 


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама