НОВИНИ


7-годишно дете живяло месеци в кокошарник, пастрокът му го биел

3 4231 13.12.2023
7-годишно дете живяло месеци в кокошарник, пастрокът му го биел

Месеци наред в нечовешки условия е било принудено да живее 7-годишно дете. Твърди се, че то е било принуждавано да спи на дъски в кокошарник и е бито системно от пастрока си, предават от Нова телевизия. 


Случаят е от Врачанско. Според сигнал на зрители детето е живеело повече от година по този начин. Детето е казало, че рядко се храни, а храната му се е подавала през прозореца на пристройката. Там не е имало и дрехи.

 

Социални работници обаче не потвърждават дали то е живяло в кокошарника. Ясно е само, че детето е оставяно без надзор от майка му и нейния партньор, както и че условията, в които е живяло, са потресаващи.

 

От училището на 7-годишното дете са подали противоречива информация. Оттам са заявили, че детето е споделяло, че е бито от пастрока си, но се е допускало, че то може да преувеличава. 

 

Социалните работници продължават да проучват ситуацията с информация от различни източници. В момента то е настанено в семейството на роднини.

Пастрокът вече е привлечен като обвиняем и в момента се намира в следствения арест. Грозят го от 3 до 10 години лишаване от свобода.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама