НОВИНИ


Иван Бакалов: Прокурорите са не само в услуга, но и са част от голямата организирана престъпна група, създадена от Борисов

8 4399 14.12.2023
Иван Бакалов: Прокурорите са не само в услуга, но и са част от голямата организирана престъпна група, създадена от Борисов
личен архив

Като се оставят настрана политическите запалянковци, които повтарят непрекъснато, че ПП-ДБ перат Борисов, има една солидна група хора, които смятат, че правителството арестува и вкарва в затвора, и защо не го прави с Борисов.


Такива недоволстваха, когато от МВР арестуваха Борисов, че после го пуснаха. Нищо не направили. Види се, на равнище сме да си обясняваме елементарни неща за устройството на държавата. Че има прокуратура, която обвинява и оставя в ареста. И тя упорито не желае да разследва и обвини Борисов по нито една от неговите вече многобройни афери. Защото прокурорите са не само в услуга, но и са част от голямата организирана престъпна група, създадена от Борисов, дошъл на власт с избори и построил фасадната демокрация.


Но невежият нашенец упорито иска една партия с 60 и няколко депутати да арестува и вкарва в затвора.
Това не е защита на ПП-ДБ, те са пътници и опитите им да променят нещо в съдебната система ще бъде само частично постижение без сериозни последици.


Коментарът ми е по-скоро недоумение колко невежо е народонаселението, дори и хора с дипломи за висше образование.
Нови партии ще се появят след време, но стройно организираната престъпна група ще направи всичко възможно да ги компрометира и купи. Огромен ресурс е натрупала. Чакаме материала, както го нарича Борисов, да прогледне в невежеството си.

 

Иван Бакалов, Facebook


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама