НОВИНИ


Борисов: Харчим огромна енергия върху разделителните процеси. Нацията никога не е била по-обединена

15 4261 16.12.2023
Борисов: Харчим огромна енергия върху разделителните процеси. Нацията никога не е била по-обединена
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов БГНЕС

"Ние харчим огромна енергия в обществото върху разделителните процеси. Нацията никога не е била по-обединена, а изглежда страшно разединена, заради нещо, което народът не прощава – глупостта."


Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред журналисти.

 

По думите му в много теми ние се държим глупаво – 5 поредни избора с един и същи резултат свидетелстват за това.

 

"В първите години се хвърлихме да правим 6 магистрали. Направихме Струма, Марица, Тракия, хвърлихме се на Хемус, на Ботевград-Мездра-Враца-Монтана-Видин", допълни Борисов.

 

"Нацията не ходи към Москва, нацията иска Европа, Америка, Канада, Австралия, това иска огромната част от обществото. Когато ГЕРБ и ние вкарахме България в еврозоната, вратата ни се видя близко, сега сме близко, но тя още не е отворена", подчерта Борисов. Докато не се приеме конституцията с искането за РСМ това няма да се приеме, ние им го казахме, благодарение на България пътят на РСМ минава към Европа. Поставихме всеки на мястото му, поясни лидерът на ГЕРБ.

 

"Искам да кажа, че ние направихме всичко, което се искаше от нашите конституционни промени, съдебни реформи, за да затворим една част от темите, от другата страна обаче направихме огромни отстъпления, заради некадърни МВР министри, които разградиха границата", категоричен бе той.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама