НОВИНИ


София вече има зам. -кмет по транспорта

1 3681 18.12.2023
София вече има зам. -кмет по транспорта

Иван Василев поема поста зам.-кмет по финанси и здравеопазване в Столичната община. Той ще отговаря за изготвянето на финансовата рамка и управлението на политики за здравеопазване в най-голямата община в България, съобщиха от пресцентъра на общината.


Иван Василев има дългогодишна експертиза в сферата на икономиката и финансите, както и в създаването и управлението на икономически политики.


"Включвам се в екипа на Столичната община с ентусиазма и убедеността, че когато искаш промяна или подобрение на средата, трябва да участваш активно в процеса. Финансовата функция на всяка организация е огледало на нейната стратегия и приоритети. Нашите са пълна прозрачност на управлението, активна комуникация със заинтересованите страни за намиране на решенията, които ще превърнат София в най-добрия град за живеене, туризъм и бизнес. Ще приложа натрупаните знания и умения в областта на дигитализацията и технологиите, за да децентрализираме финансите на общината и да дадем реални инструменти на гражданите за подобряване на кварталите и районите на София. Не на последно място - Столичната община има потенциал да се превърне в едно от най-атрактивните места за работа и като екип ще работим и за това", заявява Василев.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама