НОВИНИ


Радослав Бимбалов: За пореден път българският президент унижи институцията, която би трябвало да представлява

7 3813 21.12.2023
Радослав Бимбалов: За пореден път българският президент унижи институцията, която би трябвало да представлява
личен архив

За пореден път българският президент унижи институцията, която би трябвало да представлява. С пяна на уста вчера заяви, че хора с двойно гражданство не може да стават депутати и министри. „С допускането на чуждо гражданство в управлението на страната те показват, че наличието на двойни стандарти на лоялност към България за тях не е проблем“.


Точно обратното твърдеше публично преди четири години пред българите зад граница, но това е най-малкият проблем.
Радев ще атакува промените в Конституцията единствено заради това, че вече няма да може да управлява еднолично и деспотично държавата през назначени свои оловни войничета, в отсъствие на действаща парламентарна демокрация, която той открито хули и обругава, разделяйки нацията, вместо да я обединява (каквото е задължен да прави).

 

Припомнете си нелепата правоъгълност на Стефан Янев. Припомнете си хашлашкото беззаконие на енергийния матрос Росен Христов. Припомнете си газовия Страхпром, който насаждаше през редниците си Румен Радев. Припомнете си опасните завои, които държавата правеше по време на служебно управление, което би трябвало просто да държи кормилото в авариен режим и най-вече да готви избори.


Със своя съветски популизъм Радев е заплаха за съзнанието на българите и със сигурност ще продължи да бъде такава, когато слезе от постамента си и основе новата си партия, под чието крило ще приюти целия кремълски слугинаж.


Но поне като президент вече не може да бъде такава заплаха за България.
Демонтажът му започна вчера.


Честито.

 

Радослав Бимбалов, Facebook


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама