НОВИНИ


ЮИДП-Сливен посреща най-светлите празници с благотворителна кампания

0 4231 22.12.2023
ЮИДП-Сливен посреща най-светлите празници с благотворителна кампания

В навечерието на най-светлите празници от годината, „Югоизточно държавно предприятие“ ДП гр. Сливен организира благотворителна кампания под надслов: „Коледа не е просто времето, когато отваряме подаръците си, а времето, когато отваряме сърцата си”.


Държавните горски и ловни стопанства в териториалния обхват на ЮИДП-Сливен се включиха в инициативата, като директорите и колектива на всяко от тях избраха каузата, към която да се присъединят. Дарения бяха направени в различни населени места според региона на поделенията. Подпомогнати бяха семейства в нужда, съграждани и деца, нуждаещи се от болнично лечение. В някои стопанства дарения бяха събрани и за горски служители с влошено здравословно състояние, както и членове на техните семейства със здравословни проблеми.

 

Колективът на ЦУ на ЮИДП-Сливен събра средства, с които бе закупен лаптоп, необходим за нуждите на Дневен център за деца и пълнолетни лица с увреждания „Св. Стилиян Детепазител“ – гр. Сливен. Зам.-директорът на предприятието инж. Златка Азманова предостави дарението на центъра, с пожелания за благословена Коледа, светли дни и ползотворна работа на всички служители, избрали да бъдат част от екипа на комплекса.

 

„Допитахме се до директора на Дневния център, която ни сподели от какво имат нужда и затова решихме да откликнем на тяхната молба. Подаръкът, който им поднесохме, е практичен и се надяваме, че ще улесни служителите на Дневния център в ежедневната им работа.“, заяви инж. Азманова. Директорът на Дневния център Величка Авджиева благодари за жеста и пожела на ръководството и всички служители на ЮИДП-Сливен щастлива Коледа и късмет през Новата 2024 година.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама