НОВИНИ


Благодаря, прости и обичам. На Коледа Васил Терзиев цитира бате Николай за "конституцията на живота"

4 5448 25.12.2023
Благодаря, прости и обичам. На Коледа Васил Терзиев цитира бате Николай за

"Пожелавам ви да сте живи и здрави. Бъдете добри, човечни и щедри". С тези думи кметът на София Васил Терзиев изпрати поздрав за Коледа. "Христос има три думи, които са всъщност конституцията на живота. Те са благодаря, прости и обичам", цитира покойния Николай Николаев столичният кмет.


"Честито Рождество Христово! Пожелавам ви да сте живи и здрави. Бъдете добри, човечни и щедри. Весели празници!", написа той във Facebook. 


“И още нещо – Христос има три думи, които са всъщност конституцията на живота. Те са благодаря, прости и обичам. Благодаря ви, че ви има. Простете, ако съм сбъркал нещо спрямо вас или спрямо народа си. Обичам ви” - думи на Николай Николаев, който усмихваше всички и казваше истината по свой ярък начин", посочи още столичният кмет.

 

Преди дни пък кметът посети пенсионерски клубове из София.

 

"За празниците бяхме с възрастните хора в пенсионерските клубове из София. Бяхме им обещали, че няма да ги забравим. "За първи път някой ни обръща внимание, след като изборите са минали." Това сподели с нас един от многото пенсионери, с които се срещнахме, за да зарадваме по повод предстоящите празници", разказа тогава той. 


"Искам в навечерието на Коледа да си пожелаем да намираме повече време за възрастните, да сме по-често с тях, да не забравяме за техните нужди и да се грижим за тях. Нека ги накараме да се почувстват пълноценна част от обществото не само по празници или по избори. Пожелавам на всички весело и светло посрещане на Коледа и Нова година, а на себе си пожелавам да подаря на гражданите на София един по-добър град за живеене", каза тогава новият кмет на столицата.

 

ФрогНюз


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама