НОВИНИ


"Книгата дава смисъл и има силата да създаде бъдеще". Статуите на София раздадоха коледни подаръци

0 5278 25.12.2023
Етюд-и-те на София/Facebook

За четвърта поредна година от Етюд-и-те на София/Sketches of Sofia се опитват да зарадват всички в коледната сутрин, макар и с малък жест.


Вече се превърна в тяхна традиция да слагат подаръци за хората при градските статуи.

 

"Всяка година минаваме през книжарниците и купуваме по няколко книги за жителите на столицата, после ги опаковаме и слагаме при статуите на София, като тези на Алеко, Пенчо и Петко Славейкови, гимнастичката, Ян Бибиян и дяволчето Фют и т.н. Тази година решихме да изненадаме с 30 книги на Дикенс, Толкин, Каралийчев, Талев и др. Както и с трите ни книги "Етюд-и-те на София", "Литературна София" и най-новата "Етюд-и-те на София: 24 часа в града", пишат хората, които стоят зад "Етюдите на София"."Тази година решихме да изненадаме с 30 книги на Дикенс, Толкин, Каралийчев, Талев, и др. Както и с трите ни книги "Етюд-и-те на София", "Литературна София" и най-новата "Етюд-и-те на София: 24 часа в града".


"Вярваме, че книгата дава смисъл и има силата да създаде бъдеще. А няма по-добър подарък от бъдещето", се казва още в публикацията на фотографската страница, зад която стои фоготрафът Иван Шишиев.

 

ФрогНюз


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама