НОВИНИ


ДАНС с ново лого за 16 години от създаването си

2 4201 04.01.2024
ДАНС с ново лого за 16 години от създаването си
ДАНС

На 4 януари на тържествена церемония в сградата на Държавна агенция „Национална сигурност” (ДАНС) бяха отбелязани професионалният празник на Агенцията и 16 години от създаването й.


По този повод председателят на ДАНС Пламен Тончев благодари на служителите на Агенцията за всеотдайната им работа за защита на гражданите, националните интереси и държавността в контекста на динамичната и сложна среда за сигурност, съобщиха от ДАНС.

 

Тончев подчерта, че усилията на ръководството на ДАНС са насочени към развитие на Агенцията като устойчива, надеждна, ресурсно осигурена и адекватна на съвременните заплахи служба за сигурност.

 

Поздравления към служителите по случай професионалния празник на Държавна агенция “Национална сигурност” бяха отправени от държавното ръководство, държавните институции и службите от сектор „Сигурност“ на Република България, както и от чуждестранните партньорски служби.

 

Тази година Агенцията посрещна празника си и с нов институционален знак, изработен от преподаватели в Националната художествена академия.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама