ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ


Николета Лозанова - опасна за Божинов

7 13614 13.11.2010
Николета Лозанова - опасна за Божинов
Николета Лозанова

Плеймейтката е опасна за кариерата на Божинов, опасяват се на Ботуша.



Плеймейтката Николета Лозанова най-неочаквано се превърна в централна тема за много италиански медии
, пише Монитор. Тя си спечели прозвището Серийна кършкачка и на Ботуша я припознаха като заплаха за новото й завоевание – нападателя на „Парма” Валери Божинов.

В сайта Sullanotizia.com родната красавица беше сравнена с английската фурия Даниел Лойд, която завъртя главите на Теди Шерингам и Джърмейн Дефоу. Освен на нея тя беше оприличена на французойката Ванеса Перонсел, която скара най-добрите приятели Джон Тери и Уейн Бридж, и с проститутката Моника Минт, завлякла в кревата си Питър Крауч.

„В света на футболните съпруги и гаджета Николета е известна като бившата на Димитър Бербатов и на един слабо известен български вратар, който се казва Николай Михайлов
”, пише в статия журналистът Масимо Бенчивенга. Най-голямото му опасение обаче е, че Николета, която беше гадже и на Жоро Главата, може да навреди на Валери Божинов:

„Не се знае доколко тази жена, която е била сексиграчка на български мафиот, би била полезна за Валери Божинов", пише той. Бенчивенга допълва, че на Николета й е време да осъзнае, че вече не е 18-годишен феномен, а 24-годишна жена, и трябва да си стъпи на краката. „Честно казано, за нападател като Валери тя може да се окаже детонаторът, който да сложи края", пророкува италианският журналист. (Монитор)
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама