НОВИНИ


Искрен Митев, ПП-ДБ: България спазва стриктно поетите ангажименти пред Австрия

5 4408 12.01.2024
Искрен Митев, ПП-ДБ: България спазва стриктно поетите ангажименти пред Австрия
Народният представител от ПП-ДБ Искрен Митев Стопкадър: NOVA NEWS

"България не е приемала допълнителни споразумения от Дъблинското споразумение. Анексът, който беше подписан с желанията на Австрия да засилим граничния контрол, се спазва от страната ни. Камионите се проверяват щателно. За 10 дни проверки са открити около 4-5 мигранти, укривали се в тях. България спазва стриктно поетите ангажименти пред Австрия."


Това коментира в ефира на NOVA NEWS народният представител от ПП-ДБ Искрен Митев.

 

„Смятаме, че позицията на Австрия не е справедлива, тази несправедливост се надявам да бъде прекратена максимално бързо”, подчерта той.

 

Според него критиките на опозицията, че страната ни ще приеме хиляди мигранти, не отговарят на истината.„ПП успя да реализира 70% от законодателната си програма. Успяхме да приемем промените в Конституцията, както и бюджета. Дефицитът е 2.2%. Когато опозицията търпи загуби, единственото, което им остава, е да използват лъжата като инструмент. БСП е партия, която отдавна е свикнала да раздава, за жалост напоследък раздава само внушения”, категоричен бе Митев.

 

Депутатът смята, че всички министри трябва да дадат отчет за работата си. „Да видим какви са били техните заявки и какво са изпълнили. Ако има министри, които не се справят с работата си въз основа този анализ, те трябва да бъдат сменени."


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама