НОВИНИ


Васил Пандов за управлението: "Задругата на пръстена" - различни групи с една обща цел

1 4534 12.01.2024
Васил Пандов за управлението:
скрийншот

Със сигурност това ще бъде първата ротация в кабинета. Времето ще покаже дали ще е последната. Искаме поставените цели да бъдат изпълнени, за 18 месеца. Това каза в интервю за "Панорама" Васил Пандов от ПП-ДБ.


Той определи управлението като "Задругата на пръстена" - различни групи с една обща цел. "Вече отбелязваме успехи, независимо как се представят пре обществото. Ако тези 9 месеца, които предстоят, са достатъчни за постигане на успехите, ще бъде направена преценка дали има нужда от нови цели, или повече време", коментира Пандов.

 

"Ние управляваме като групи, които се конкурират по определени теми, но определено имат общи цели, които ги обединяват: финансова стабилизация, приемането на законодателни актове във врзъка с ПВУ, промените в Конституцията", даде за пример народният представител.

 

"Във всички случаи подкрепяме съдия Балазелков, за да бъде избран другият - ще получи вота на парламентарната ни група", коментира той по повод избора на конституционни съдии.


"Законът сам по себе си не може да се самоизпълнява. Той се изпълнява от човешкия субстрат. Ако във всяка една институция и орган на власт не са правилните хора, законът може да бъде опорочен по най-различни начини", каза още Васил Пандов.

 

По думите му "Продължаваме промяната" не е краткосрочен проект. "Тепърва ще се разкрива потенциалът", добави депутатът.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама