НОВИНИ


Новооткрит 3D колаген задвижва ставите

0 9061 22.01.2024
Новооткрит 3D колаген задвижва ставите

Уникалният му начин на действие показва висока ефективност


Погледите на медицинската общност са съсредоточени в специален триизмерен колаген. Заради своя необикновен механизъм на въздействие той е най-обещаващото неоперативно средство за премахване на дискомфорта в ставите. Иновативната разработка, която у нас носи името Collanol, повлиява двата ключови аспекта от проблема и осигурява нормален живот на потърпевшите.

Обновяване на ставния хрущял

 

Специалното вещество стимулира организма да възобнови естественото производство на колаген тип II. Той е градежен елемент на ставния хрущял, а тялото го закарва в увредените участъци. Ефикасността на 3D колагена е потвърдена от редица клинични проучвания, а в практиката резултатите са дори още по-добри. Потърпевшите съобщават за значително подобрение в подвижността и бързо връщане към нормалното ежедневие.

 

Потушаване на „огъня“

 

Във формулата на Collanol е добавена и мощна натурална компонента – мицеларен куркумин. Той носи всички здравни ползи на куркумата, но е многократно по-мощен от нея. Отчетено е, че мицеларният куркумин постига цели 185 пъти по-висока бионаличност в сравнение с обикновената куркума на прах. Благодарение на това ефектът му е бърз, а резултатите си проличават още в началото на приема.

 

По-бързо възстановяване

 

Използваната за производството на продукта технология DUOCAP™, позволява всяка съставка да отиде точно там, където трябва да помогне. Таргетираното насочване съкращава времето, необходимо на веществата да се задействат, което значително ускорява процеса на възстановяване. Нещо повече – всички необходими вещества са събрани на едно място, така че само 1 капсула Collanol на ден е достатъчна, за да бъде постигнат желаният резултат.

 

Повече информация за Collanol може да намерите ТУК >>>

 

Източник: Collanol


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама