НОВИНИ


„Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в част от м. Гърдова глава и ж.к. „Лозенец“

0 3937 16.01.2024
„Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в част от м. Гърдова глава и ж.к. „Лозенец“

На 17 януари (сряда) 2024 г. във връзка с изграждане на уличен водопровод по ул. „Иваница Данчев“, м. Гърдова глава се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода“ в района на:


ул. „Панорамен път“, ул. „Ботко войвода“, ул. „Панчарица“, ул. „Бойна слава“, ул. „Добри Божилов“, ул. „Студен кладенец“, ул. „Сребърна липа“, ул. „Свети Никола“ и ул. „Върба“.

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на следния адрес: ул. „Панчарица“ на кръстовището с ул. „Бойна слава“.


На 17 януари (сряда) 2024 г. във връзка с реконсртукция на уличен водопровод по ул. „Св. Теодосий Търновски“, ж.к. „Лозенец“ се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 21:30 часа на клиентите на „Софийска вода“ в района на:

 

ул. „Св. Теодосий Търновски“ от „бул. „Джеймс Баучър“ до ул. „Презвитер Козма“

ул. „Св. Седмочисленици“, ул. „Презвитер Козма“ от бул. „Черни връх“ до ул. „Св. Теодосий Търновски“ 

бул. „Черни връх“ от ул. „Плана планина“ до ул. „Презвитер Козма“.


При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на следния адрес: ул. „Св. Теодосий Търновски“ на кръстовището с ул. „Св. Седмочисленици“.


Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.


Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

 

„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

 

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама