НОВИНИ


Николай Слатински: Русия не е нищо друго, освен патологично увредена страна с неизлечимо болно общество

24 8937 18.01.2024
Николай Слатински: Русия не е нищо друго, освен патологично увредена страна с неизлечимо болно общество
Проф. Николай Слатински

"Гледах видео с последиците от зверската бомбардировка на Харков. Коментарите на рашисти под това видео бяха злоради, злостни, злобни, зли, злокобни, зловещи. Вакханалия на задоволството и ниските и низки страсти", пише проф. Слатински.


Проф. Николай Слатински, Facebook. Заглавието е на редакцията на ФрогНюз.

 

Гледах видео с последиците от днешната зверска бомбардировка на Харков (бомбандировката на 17.01.2024 г., бел. ред.). Поредното безумие - брутално, грозно, систематично съсипване, арогантно изтребване на един чудесен град. Никакви военни цели. Безумни посегателства върху граждански цели и убийства на мирни граждани!
Коментарите на рашисти под това видео бяха злоради, злостни, злобни, зли, злокобни, зловещи. Вакханалия на задоволството и ниските и низки страсти.

 

Оргия от омраза и ненавист. Людоедско оригване, след преяждане с гадости и отвратителни престъпления. Нечовешка радост от стореното.


Русия не е нищо друго, освен патологично увредена страна с неизлечимо болно общество. Държава-чудовище с ядрени ракети и абсолютно лишен от съвест, разум, емпатия и човещина президент. Рак, разпрострял се върху една осма от Планетата.
Трябва да стоим колкото се може по-далеч от нея!
 


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама