НОВИНИ


Ивайло Лилов, "Ел Би Булгарикум": Дружеството е ощетено с над 1,5 млн. лева

1 4710 19.01.2024
Ивайло Лилов,
Ивайло Лилов

"Дружеството е ощетено с над 1,5 млн. Сключвани са договори, които не са съобразени с интереса на дружеството". Това каза изпълнителният директор на "Ел Би Булгарикум" Ивайло Лилов по повод предходното ръководство на компанията.


"Имало едно намаление на цените на продуктите с около 50%. Това намаление обаче е било платено от дружеството - дружеството е платило намалението на цените", посочи той в ефира на bTV.

 

"Ние сме търговско дружество, регистрирани сме по търговския закони и следва да изпъняваме задълженията си по търговските правила", каза той. 
"Предишното ръководство е плащало двойно по-скъпо за суровината, но е продавало два пъти по-евтино", обобщи той.

 

Припомняме, че това решение бе на служебното правителство на Румен Радев, което въведе механизъм за наблюдение и контрол на цените на храните.


"Увеличение на цената ще има при трайните продукти - кашкавал и сирене от 400 и 800 гр. С тези цени, с които сме ги продавали, са под производствената стойност", каза още той.

 

По думите му предимството на продуктите на "Ел Би Булгарикум"е, че са с високо качество. 

 

"Разполагаме още с научния потенциал и техниката да гарантираме високо качество на продуктите"."Откакто аз съм в дружеството не е влязъл нито един килограм сухо мляко, палмово масло или неестествен продукт".

 

ФрогНюз


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама