НОВИНИ


Владислав Панев: Пълна проверка на имотните сделки на Василев е лекарството, което ще обезвреди потенциална бомба

2 4929 21.01.2024
Владислав Панев: Пълна проверка на имотните сделки на Василев е лекарството, което ще обезвреди потенциална бомба
личен архив

Ротацията наближава. Няма да има разпад на коалицията ПП-ДБ, но в политиката винаги всичко е възможно. Това заяви депутатът от ПП-ДБ Владислав Панев пред БНТ.


Той изтъкна, че няма да има независими народни представители от ПП-ДБ." Ако правителството не може да върши реформи и е блокирано, няма смисъл да съществува. Ако обаче кабинетът прави политиките и реформите, има смисъл да се продължи с ротацията".
 
"Няма да има независими народни представители от ПП-ДБ. Ако правителството не може да върши реформи и е блокирано, няма смисъл да съществува. Ако обаче кабинетът прави политиките и реформите, има смисъл да се продължи с ротацията". 

 

Панев коментира, че трябва да се изработи ясен механизъм за попълването на регулаторите като Комисия за защита на конкуренцията, Комисията за финансов надзор и др. Ако искаме да имаме ново поведение при избора на регулатори, трябва да се изработи ясен механизъм затова, подчерта още веднъж Панев, като не отговори на въпроса на водещия на БНТ защо "Зелено движение", част от ПП-ДБ не са подкрепили Десислава Атанасова за конституционен съдия. 

Той очаква Конституционният съд да каже тежката си дума за конституционните промени. Съдебната реформа, разделянето на ВСС не е засегнато в жалбата на президента Румен Радев. 

 

Имотните афери на Даниел Лорер и Асен Василев


Владислав Панев се надява на пълна проверка на имотите на Лорер и Васиев. Целта на атаката е да бъде уязвен финансовият министър Асен Василев. Пълна проверка на имотните сделки на Асен Василев ще е рецептата и лекарството, което ще обезвреди една потенциална бомба, изтъкна Панев. 


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама