НОВИНИ


„Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в част от в.з. Малинова долина и в.з. Бункера

0 4554 23.01.2024
„Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в част от в.з. Малинова долина и в.з. Бункера

На 24 януари (сряда) 2024 г. във връзка с извършване на строително-ремонтни дейности във в.з. Малинова долина и в.з. Бункера се налага спиране на водоподаването от 00:30 до 03:30 часа на клиентите на „Софийска вода“ в района на:


в.з. Малинова долина над ПСПВ Бистрица – ул. „Арх. Георги Фингов“, ул. „Арх. Станчо Белковски“, ул. „Арх. Иван Данчов“, ул. „Арх. Наум Торбов“, ул. „Арх. Васильов и Цолов“.

в.з.Бункера - ул. „Хотнешки водопад“, ул. 6, ул. „Плитвишки езера“, ул. „Йовковци“, комплекс „Секвоя“.


При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на следния адрес: ул. „Бистришко шосе“ на отбивката за ПСПВ Бистрица.


Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.


Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

 

„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

 

Интернет сайтът на дружеството www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама